Deconspirarea, intre lustrare si frustrare (2)

(articol anterior)

Dincolo de problema de fond pe care am amintit-o mai sus, exista si cateva probleme de forma care afecteaza procesul de deconspirare si ele sunt la fel de grave. Ma refer aici la neajunsurile legii CNSAS si la modul in care membrii CNSAS inteleg s-o aplice. Continue reading Deconspirarea, intre lustrare si frustrare (2)

Deconspirarea, intre lustrare si frustrare

In zilele din urma cazul Mona Musca i-a impartit din nou in doua tabere pe romanii preocupati de ceea ce se intampla in spatiul public. Amploarea fenomenului e fireste proportionala cu cota de incredere cu care era creditata dna Musca si nu cu vina ei in aceasta tarasenie. Continue reading Deconspirarea, intre lustrare si frustrare

Racolarea de papagali

Era un banc foarte vechi si clasic, cu un musuroi de furnici care au incercat sa omoare un elefant. S-au tot napustit ele in valuri, in numar mare, dar elefantul s-a scuturat, greoi, de fiecare data, si au cazut toate buluc. In fine, dupa multe incercari esuate, una singura, mai viguroasa, a reusit sa ajunga si sa se tina, cu greu, de grumazul pachidermului. Iar cele de jos vazand asta au prins sa urle, in extaz victorios : “Sugruma-l, sugruma-l !!”

Continue reading Racolarea de papagali